Jag är mycket tacksam för att jag har fått mina klienter förtroende, utan det hade vi aldrig kunnat nå målet. Här är kommentarer från några av mina klienter som velat dela med sig av sina erfarenheter.

Klara Wahlbergskrev 
skrev på google recension:
Med Leis hjälp har jag blivit kvitt min allergi. Från att ha mycket besvär till inga alls, verkligen toppen! Rekommenderar Lei till alla med allergiproblem!
----------------
Christer Assmundsson skrev på google recension:
Lei has helped me tremendously with my skin issues and pollen allergies that had since i was a kid. Where I a few years ago avoided to go outside in the spring and summer, I now can stay outside and actually enjoy it. My skin problems have reduced significantly as well. They're not entirely gone, but now it's an occasional annoyance which doesn't affect me much. This has clearly changed the quality of my life for the better!
---------------------
Patrik Gargolinski skrev på google recension:
"Efter en hjärnhinneinflammation med efterföljande nervproblematik samt hjärntrötthet som följd behandlade Lei mig med akupunktur, akupressur och örter när läkare i den ordinarie vården sa att de inte kunde göra mer för mig, utan sa att jag bara behövde vila och ta det lugnt. Det var första gången jag prövade en behandling av detta slag, och effekterna var ofattbara. Redan efter första akupunkturbehandlingen förbättrades läget påtagligt, och jag gjorde inte mer än sammanlagt fyra behandlingar. Efter detta var nervsystemet i princip läkt, kropps- och ledsmärtorna borta, och hjärntröttheten efter hjärnhinneinflammationen var avsevärt mycket mildare. Lei gör nåt alldeles magiskt - rekommenderas starkt."
------------
Paulina skrev på google recension:
Hos Lei har jag fått så mycket kunskap om min hälsa i helhet, som jag inte fått någon annanstans. Jag är 32 år och led av stress, sömnlöshet och nedstämdhet efter en hjärnskakning och med hjälp av akupunktur så slappnar kroppen äntligen av igen och mitt "gamla jag" är tillbaka. Hon behandlar utefter Traditional Chinese Medicine med hjälp av pulsdiagnistik, kollar på tungan och ställer rutinmässiga frågor. Jag har fått ett så fint bemötande av henne och är så tacksam att jag tog beslutet att testa akupunktur.
------------------
Amanda Reesalu skrev på google recension:
Otroligt duktig och erfaren akupunktör som har hjälpt mig med diverse åkommor under åren (mensvärk, foglossning, inflammation, stress, obalans m.m.). Alltid med goda resultat!
Rekommenderar Lei Wang till alla som inte bara vill minska symptomen utan lösa orsaken till din åkomma!
-----------------
Jill Karlsson Kazikos krev på google recension:
Lei Wang är en av de finaste, mest empatiska och framförallt kunniga Akupunktörer jag träffat under de 40 år jag själv använt akupunktur.
Hela hennes varelse och klinik andas helande atmosfär!
Man går därifrån med ett leende på läpparna❣️
Om du är positiv och mottaglig för naturlig läkning kommer du att få resultat snabbt.
Varmaste rekommendationer från mig, mina vänner och otaliga klienter jag skickat till henne under årens lopp!
--------------------
Victor Simonsson krev på google recension:
Jag var ärligt talat rätt så skeptisk till akupunktur. Jag hade haft en dålig erfarenhet tidigare hos en naprapat men tänkte att det var värt ett försök till. När jag gick till Lei fick jag berätta om hur jag mådde, hon frågade om jag hade något specifikt som jag ville arbeta med och jag berättade. Hennes akupunktur hjälpte mig sänka stress, förbättra min sömn och sänkte min pollenkänslighet. Otroligt effektfullt!
Jag vet att det kan verka annorlunda men kan inte göra annat än att rekommendera att testa och låta Lei hjälpa dig med!
-----------------
Josefine & Johan Lagerström Pollak krev på google recension:
Lei Wang är en otroligt professionell och mycket kunnig akupunktör, den bästa både jag och min man mött. Med sin djupa kunskap om hur kropp och själ hänger ihop kan hon behandla de flesta symptom och vägleda oss alla till att förstå våra kroppar bättre och hur vi ska göra för att må bättre. Hon är en fantastisk person!!
---------------------
Stariel Andre krev på google recension:
Är överlycklig över att hittat tillbaka till Lei Wang så jag återigen kan ta del av akupunkturens helande krafter! Var här för många år sedan och fick mycket god hjälp. Tacksam över att vara tillbaka och få förmånen att bli behandlad av en så kunnig person.
Jag upplever Lei Wangs bemötande som mycket professionellt. Hennes värme och omtanke är likaledes helande som akupunkturbehandlingen. Rekommenderar henne varmt❤❤❤
-------------------
Annette Hedesström krev på google recension:
Jag vill varmt rekommendera andra att besöka Lei Wang. Hon hjälpte mig att bli av med min ischias smärta i benet med sin akupunktur och då har jag sökt hjälp hos många specialist läkare innan som inget kunde göra åt saken. Min man blev också botad efter många år med problem med en hälsporre. Efter några akupunktur behandlingar slutade han helt att halta. När min pappa gick bort och jag hade svårt att sova på nätterna hjälpte hon mig att sova bättre och minska min oro och sorg. Jag rekommenderar henne varmt, mycket fin person som man helt och hållet kan öppna sitt hjärta för.
--------------
Americo Appiano skrev på google recension:
En fantastisk terapeut. Skicklig och med ett oerhört bra bemötande. Hjälpte mig att överkomma alla de då befintliga bekymmer.
Tusen tack Lei Wang!!!