Jag är tacksam för att jag har fått mina klienter förtroende, utan det hade vi aldrig kunnat nå målet. Här är kommentarer från några av mina klienter som velat dela med sig av sina erfarenheter.

Lei,
Vi vill tacka dig för den akupunktur och de örter du gav oss under år 2013. Vi hade förlorat ett barn i magen i slutet av graviditeten och hade lite krångel med att bli gravida igen. För att må bra under denna tid gick vi till dig och fick hjälp som gjorde att vi fick ork att leva.
Efter behandlingarna hos dig tänkte vi att vi skulle vara ”effektiva” och inseminerades därför båda två i samma cykel.
I maj 2014 födde vi två friska och starka bebisar med två dagars mellanrum. Idag är våra barn 3,5 år och vi har världens finaste familj ❤️
Tack!
Lisa och Sofie Lyckborn
-------------
Kära Lei!
Med stor respekt för din fantastiska kunskap. Från att jag ej kunnat klä på mig, kamma mig, skära ost, skala äpplen m.m. Arbetar jag nu heltid som vanlig. Som egen ”liten företagare” står det och faller om jag blir bra. Så har min nattsömn blivit så god på samma gång då den svåra värken är borta.
Med stort hjärta från mig
Tusen tack Camilla M
----------------
Lei kom in i mitt liv då jag alldeles för snabbt hade slutat med en långvarig medicinering med antidepressiva. Tack vare Lei´s behandlingar klarade jag mig igenom 6 månader av svåra symptom, då jag mådde ohyggligt dåligt. Nu har jag också lyckats sluta med sömntabletter efter 20+ år, även det med Lei´s hjälp. Evigt tacksam och full av respekt! Medicinfri efter 23 år.
Cecilia Wingård
------------
Finaste Lei,
Har gått hos dig sedan jag var liten. Du har blivit familjens husläkare och så fort något händer, säger alla det första de ”Du måste gå till Lei!” Du lyssnar, du hjälper när man känner sig svag, stärker, tills man själv orkar igen och du ger oss medlen att arbeta själva.
Tack för allt, så glad att du finns.
Varmaste hälsningar
Anna Gustafsson
------------
Lei Wang,
Du är som en virvlande ”vind” som sveper igenom oss med dina ”änglalika” gåvor. Varje nål du sätter gör du med ”prescission”, och sätter igång vår ”själv-läkande” förmåga. Jag har genom åren sänt en massa olika människor till dig – med en massa olika problem och varje person har du hjälpt och läkt. Vi har många olika änglar på vår jord... du är en av de änglarna på jorden! - Lei
Sofia
---------------
Detta är några ord som sträcker sig över ca 20 år... Lei ! Dina behandlingar och rekommendationer, nålar och samtal har hjälpt mig och min familj i olika situationer under åren. ”Nålarna” går på djupet och sätter igång vår egen helande och läkande kraft.
Tack! Varma hälsningar
Anneli Martin
-------------
Idag var behandlingen som musik. Plötsligt vaknade nålarna liksom till liv – impulsen hoppade från den ena nålen till den andra, man kan nästan säga – dansade runt. Kändes som musik, fast det var smärt-musik. Men ändå lustfyllt och behagligt. Idag har jag upplevt kroppen som instrument!
Alexandra
------------
Lei!
Du har kunskap, erfarenhet, intuition och hjärta. Hos dig får vi ”helheten”, och hjälpen på vägen till att skapa vår inre styrka och balans.
Du är ”fantastisk”!
Sofi
--------------
Hej Lei,
Jag vill gärna berätta om mina erfarenheter av akupunktur. Det började för 20 år sedan. Jag fick smärtor i en lårmuskel. Det diagnostiserades till inflammation. Min mage tåler inte den sortens mediciner och jag fick frågan av min läkare om jag kunde tänka mig akupunktur. Det var jag positiv till och efter ca 3 år med regelbundet återkommande behandling var alla smärtor borta.
Nu förstod jag att akupunktur var en bättre metod än mediciner. Med tiden har nya "krämpor" tillkommit och genom en stor tidningsartikel Fick jag kontakt med Lei Wang och hennes äkta kinesiska medicin. Då den kinesiska synen på hälsa är mycket bred har jag förutom akupunkturen även fått levnadsråd och förslag på annan livsstil för att få vara frisk.

Jag är tacksam för att jag kom i kontakt med akupunkturen tidigt och att ha funnit dig Lei Wang. Hennes ökande arbete med att lära sina patienter om vad som är viktigt i livet både vad gäller mat och livsstil är det kanske det som kommer att bli det viktigaste för oss alla i framtiden, om vi bara börjar i tid. Akupunkturen kan då bli den extra akutbehandlingen som vi kan behöva då och då. Jag hoppas Lei kan få mera tid att lära oss att ändra livsstil i tid och att vi efterfrågar detta så att vi får en bra hälsa.
Hälsningar
Jan Kopperud
ingenjör och företagskonsult
--------------
Hej Lei!
Jag var hos dig några gånger förra vintern november och december för behandling inför mitt tredje IVF försök och akupunkturen hjälpte! Den 31 augusti i år fick vi en liten pojke. Jag fick också mycket bättre cirkulation i mina händer och fötter och är inte lika frusen längre.
Tack!
Hälsningar Karoline med familj
------------
Jag är förundrad, överväldigad och djupt tacksam för att du med din fantastiska kunskap finns Lei. Du har hjälpt mig så oändligt mycket.
Jag kom till dig första gången för att jag då 31 år gammal hade ont i hela min kropp och var totalt orkeslös med extremt mycket migrän. Detta bla pga av att jag i tio år lidit av migrän med anfall ca 1-2 ggr i veckan och 6-7 år av haltande pga av stora förslitningar i min fot som lett till felbelastning och en mycket smärtande höft och kropp. Naturligtvis sökte jag hjälp inom den traditionella vården under åren men då fått svar som att jag var för ung för att det ska vara något allvarligt. Bland mycket annat missade man tex att jag gått med en fraktur i år.... Med två fotoperationer på ett år var jag även deprimerad och upplevde min kropp som om den vore en hundraårings. Då kom jag till dig med mitt mest akuta problem. Migränen hade nu eskalerat till flera svåra anfall i veckan och jag fick aldrig chans till återhämtning. Sökte först hjälp hos min migränläkare eftersom jag var totalt desperat, de kan ju det här tänkte jag. Det enda svaret och "hjälpen" jag fick där var utskrift av mer mediciner, av den sort jag förklarade att jag redan hade kvar av hemma och använt mig av alla dessa år! Redan efter första besöket hos Lei kände jag stor skillnad, kroppen kämpade ut något och något släppte. Efter tredje gången var skillnaden enorm! Jag fick kraften tillbaka, smärtor i kroppen försvann. Jag upplevde det som att jag fick livet tillbaka. Efter 5.e ggr har min migrän inte kommit tillbaka alls och nu har det gått snart ett år sedan första besöket. Helt obeskrivlig känsla.

Har även alltid haft problem med mina tarmar då jag sedan tonåren haft diagnosen IBS, tarmar som inte jobbar som de ska. Med Leis råd att sluta med mjölkprodukter och vittmjöl mår jag så mycket bättre även i detta.

Eftersom jag plötslig mådde BRA efter Leis behandlingar vågade jag och min sambo försöka skaffa ett efterlängtat barn. Till min stora förvåning blev jag snabbt gravid trots min endometrios diagnos. Nu gravid med mitt första barn har jag fått mycket besvär av foglossning redan tidigt i graviditeten. Enligt trad. läkare har det kommit pga mina tidigre problem från foten. Läkare och MVC gör vad de kan, tala om för mig att jag får leva med smärtan och att den troligen kommer bli värre men ju försvinner när barnet kommit. Tufft att ta emot då jag har haft så ont att jag grät mig genom varje dag och blev tvungen att ta till kryckor för att ta mig fram. Ringde naturligtvis Lei. Ett besök och dagen efter kunde jag gå relativt normalt och vara glad med en radikalt minskad smärta! Mirakel igen. Har sedan dess gått flera gånger för att stärka upp kroppen och hålla ordning på fogsmärtan. Hade tex rejält ont i den främre fogen vid underlivet, det skar som knivar. Då satte Lei öronakupunktur på en särskild punkt för detta. Efter en dag av masserande på den så försvann det! Vågar knappt tänka på hur min graviditet blivit om inte Lei funnits. Nu har vi bara tre veckor kvar till beräknat datum och både jag och barnet mår bra.

För Mig är sjukhus just sjukhus, Hos Lei går man till FRISKHUS! Är så Tacksam och känner så stor respekt för din skicklighet Lei i det du gör och den djupa kunskap du har om den mänskliga kroppen och dess komplexa energisystem. Det är en stor trygghet att du finns. Tack för all din värme och hjälp!
Violeta Talevska
---------
Första gången jag gick hos Lei, tog jag några behandlingar för mina mest akuta besvär. Det hände mycket på kort tid och jag var förundrad och nöjd med det.

Några år senare, efter år av utmattning och barnafödande, kom jag till Lei igen. Då behövde jag främst få hjälp med sömnproblem, vilket Lei kunde hjälpa mig med på ganska få behandlingar.
När det blivit bättre, ville jag läka nästa sak; min migrän. Det tog lite längre tid, men så sakterliga släppte de 20 år gamla spänningarna i nacke och axlar och migränen försvann.
Man kan ju vara nöjd med det, men då jag verkligen vill bli så hel, fri och frisk som möjligt, gick jag vidare för att fortsätta stärka upp kroppen.
Spänningar och blockeringar uppdagades en efter en. Jag gav det tid och så småningom märkte jag att jag inte var trött längre. Det kraftlösa tillstånd jag trodde var en del av mig, var borta. Kraften flödade genom ryggen på ett helt nytt sätt.
Hur lång tid det tar att bli bra, beror på vad man har med sig i bagaget och på hur frisk man vill bli. Vill du bli fri från värk? Kanske räcker det med några behandlingar. Vill du läka och stärka kropp och själ på alla plan? Då kan du hålla på resten av livet.

Att hela kroppen innebär även att man ställs inför en möjlighet att hela sin själ. När det blir flöde i kroppen, vill kraften flöda i själen. Om man är beredd att göra även den resan, kan man komma långt; få en ökad livskvalitet på alla plan.
Med värme,
Evalotta Stiernholm.
(Teolog och coach med kärlek till det inre livet.)
---------
Hej Lei!
Tack vare dig och dina kunskaper och behandling föddes vår efterlängtade son, Alexander, 6/9-09. Vi har skickat en hälsning och ett foto på honom redan då. Nu ville vi bara berätta att just efter den här behandlingen lyckades vi alltså bli gravida för allra första gången efter många års försök och efter många ivf och fet-försök.

Allting gick såpass fint just då att det blev t.o.m. ett embryo kvar i frysen och vi tänkte ta en chans och hämta vårt lilla embryo fast oddsen var emot, vi hade ju misslyckats så många gånger tidigare och denna gång hade vi en lång resa till Falun där vi hade vårt embryo. Vi hade nämligen hunnit flytta från Trollhättan till Haparanda. Så i april 2011 åkte vi dit för att hämta embryot och gjorde en lång och intensiv resa, 180 mil fram och tillbaka, på 1,5 dygn men det lönade sig. 4/1-2012 föddes vår vackra dotter Sofia, som firade sin första födelsedag för 3 veckor sen.
Så vi vill bara tacka dig och dina kunskaper. Tack för att du finns. Hoppas all lycka i framtiden!
Kram Suvi & Kari samt Sofia och Alexander
----------
När min mamma som är 85 år, ringde till mig alldeles förtvivlad över en fruktansvärd värk i benen som legat latent några år men nu brutit ut med full kraft, ringde vi läkaren. Nja, det kanske går över…. Finns inte mycket att göra.. Det var svaret mamma fick av sina läkare. Värken eskalerade så att mamma fick så ont så att hon gick omkring och grät, hon hade så ont att hon endast med svårighet kunde gå till toaletten. Vi försökte med en osteopat samt besökte ännu flera läkare utan någon framgång.

Min pigga, glada mamma som gärna gick ut med våra stora hundar och arbetade i grönsakslandet var bara en skugga av sitt forna, alerta jag. Hon låg huvudsakligen i sängen hela dagarna kunde inte heller sova på nätterna på grund av smärtan i benen som också kröp upp i ryggen. Vi tog oss till ytterligare en läkare som inte kunde gör annat än att skriva ut marknadens starkaste morfintabletter. Mamma blev alldeles virrig och även balanssinnet slogs ur spel. Det blev en remiss till sjukhuset där hon omedelbart togs in. Mamma fick stanna i ca en och n halv vecka på sjukhuset och alla tänk bara undersökningar gjordes, prover och röntgen av olika slag togs också. Man kunde konstatera att flera av diskarna i ryggen var i kläm, vätskan i diskskivorna fanns inte längre och nervtrådarna i ryggen som strålar ner till benen var klämda. Mamma skickades hem med rullator och kryckor samt ännu fler morfin tabletter. Man kunde inget göra mer än att ge henne tid till en sjukgymnast. Sjukgymnasten stod helt handfallen och såg ingen lösning på en så allvarlig skada. Jag övertalade en mycket tveksam mor att göra ett försök med akupunktur. Mamma hade turen att få tid hos Lei Wang med bara några dagars varsel. Utan större förhoppning om någon hjälp med smärtlindringen och med hjälp av kryckor och inte så lite morfinpåverkad tog sig mamma med mycket hjälp till doktor Wang.

Redan efter första behandlingen kände min mamma sig så pass bra att hon ställde undan både rullatorn och kryckorna. Sedan slutade hon successivt med sina mediciner. Efter ytterligare några besök så kör hon nu sin bil själv ut till sommarstället och kan ta promenader med mina hundar. Vi är alla mycket överraskade över at det finns hjälp att få för smärtor där sjukvården står helt maktlös. Att resultatet blev hundra gånger bättre än vad någon kunnat tänka sig gör att vi blir evigt tacksamma över den behandling som min mamma får hos Lei Wang.

Trots att mamma nått en ålder av 85 år har behandlingen haft en fantastisk effekt och min mamma är nu smärtfri och har kunnat återgå till sitt normala aktiva liv istället för att leva som en plågad krympling. Att bli kvitt den fruktansvärda smärtan är värt absolut vad som helst.
Sylvia
---------------
Jag är en medelålders kvinna som har blivit behandlat av Lei pga värk, orkeslöshet (måste ta mediciner, två hjärtinfarkter, för högt blodtryck, övervikt)Det hade hänt dramatiska omvälvningar i min familj(dödsfall).Alla mina energidepåer var totalt tömda.
Efter ett antal behandlingar byggdes min inre balans upp igen och jag blev som en "ny människa".

TACK FANTASTISKA LEI!! Nu hade jag fått kraft att själv ta ansvar för fortsatt egenträning. Jag var motiverad att behålla och förstärka den återvunna kraften genom t.ex. Falun Gong. Också vikten kom i balans (gick ner 12 kg/år)Jag mådde och mår helt enkelt så bra igen efter en stor sorg i mitt liv.

Lei sprider alltid en positiv atmosfär, är uppmuntrande och poängterar vikten av att se HELHETEN. Att träffa vänner, ta regelbundna promenader gärna i naturen, lyssna till naturens ljud, kanske fågelsång, vattenporl, vågskvalp, besöka kulturella begivenheter mm. Allt detta bidrar till och ÄR HÄLSA. Jag önskar att många som lider kan bli hjälpta på liknande sätt som jag blev.
Önskar ER alla en GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!
Hälsningar från en tacksam och glad Ingrid från Hönö.

År 1994 fick min sambo bältros, då var det bara att ringa till Lei, hon sa ja och kom i morgon. 3 gånger var hon där och denna grymma värk var över och har sedan varit borta År 1996-97 träffade vi en granne som hade svår bältros. Jag gav henne Leis telnr, men hon vågade inte ringa. Efter en tid kom kvinnan igen och sa, kan du köra mig till nåltanten. Hon visste inte vem Lei var. Uno ringde och det gick bra.

3 gånger var hon där och var sedan frisk. Denna kvinna, då 76-77 år, vågade inte tala om för sina syskon att hon varit där, på grund av religion. I maj 1988 skadade jag vänster fot. Sjukhusvistelsen blev lång och jag genomgick 6 stora operationer från 88 t.o.m. 91. Hösten 1991 kom jag i kontakt med Lei. Då fick jag 100 kg tung och 190 cm lång stödja mig på min sambo för att komma in. Efter 3 gånger hos Lei, kunde jag gå igen. Det blev bara bättre dag för dag, så jag fortsatte 3 – 4 gånger till med akupunktur. Och hör här och häpna, jag kunde börja arbeta full tid igen. Läkarna på Östra Sjukhuset hade gjort vad dom kunde, men med Leis akupunktur blev jag bra.
Har genom åren gått 2 - 3 gånger om året för att hålla blodcirkulationen i foten under kontroll. När den blir kall och värker är det dax för Lei med nålar.

P.S. Jag jobbade som egen företagare tills jag var 75 år.
Ett stort tack för att du finns.
----------------
I maj 2007 blev min syn på vänster öga sämre. Då sökte jag ögonläkare på Mölndals sjukhus. Jag blev ordinerad operation, "grå starr" sa dom. Den 19/11- 07 blev det operation, men vad som hände skall Uno inte veta. Men samma dag fick vi åka in igen. Uno blev inlagd på sjukhuset med en grym värk mitt i vänsterögat. 4 - 5 läkare var och undersökte vänsterögat, sedan fortsatte 10 - 12 besök på sjukhuset. Allt var svart, sista besöket var det 10% syn på vänsterögat och jag skulle komma tillbaka om ca 4 månader. I mars 08, åkte vi till Lei Wang. Hennes första fråga var, hur är det med foten. Då var diskussionen i full gång och jag talade om mitt vänsteröga. Hon tog emot mig, gav mig en behandling omgående och väl ute i bilen sa jag till min fru, "herre gud" jag kan se, och det har blivit bättre och bättre för varje gång.

PS. Var på undersökning av vänsterögat hos Dr. Bo Andersson, då var synen på ögat 80%. Jag har endast varit hos Lei. Nu bara hoppas jag på att snart få köra bil igen.
Tack för att Lei Wang finns
Uno 79 år
--------------
Hej Lei!
För en tid sedan ringde jag dig och tackade för hjälpen med akupunktur under graviditetsförsök juni 2007. Då lovade jag dig ett foto på Lovisa, nu 16 månader gammal. Bättre sent än aldrig... Återigen 1000 Tack!!!
Kram Emma
---------------
Efter 3 behandlingar har min nedstämdhet bytts mot framtidstro, glädje och jag har återfått krafterna. Tack Kära Lei för Sveriges snabbaste och mest effektiva depressionsbehandling med en enda biverkan massor med energi!
Tanja
-----------------
Efter att försökt bli gravid på egen hand och efter 2 misslyckade provrörsförsök läste jag i vi föräldrar, att akupunktur kunde öka chansen med 65%. Jag fick behandling av Lei och märkte skillnad med en gång. Hon sade att jag hade blockeringar som gjorde att jag inte blev gravid. Jag kände att "blockeringarna" släppte. Jag sov bättre, kände mig mer harmonisk. Min rygg och nackvärk försvann och jag mådde bättre på alla sätt. 4 dagar efter första behandlingen gjordes nästa provrörsförsök, och det lyckades!
Nu är jag i v. 7, så det är bara att hålla tummarna!
Caroline
---------------
Tack Lei för att du fick min ansiktsförlamning att ge vika. Nu kan jag möta min spegelbild med igenkänning. Du har gett mig hopp och välbefinnande.
Jag önskar dig allt gott.
Mona
------------
Tack Lei, för den fina hjälp jag har fått av dig . Nu kan jag andas bättre och sover gott, min hemska hosta försvann. Kan inte nog tacka dig för vad du har hjälpt mig med. Känner mig gladare för sommaren som nu är här. Kommer tillbaka om jag behöver hjälp. Tack än en gång
Britt
------------
Lei!
Tack för att du både behandlat och gett mig stöd och hopp, genom en mycket svår tid i mitt liv. När jag kom till dig för 1½ år sedan, var hela jag i en stor obalans. Jag hade ett diskbråck i nacken och svåra muskelkramper i min skuldra. Det har blivit mycket bättre nu, trots ett par bakslag. Jag äter inte tabletter var dag längre. Tack Lei för att du ger mig hopp.
Hoppas du får en riktigt fin och skön sommar. Ta hand om dig och din familj.
Kram Patricia
----------------
Doktorn säger att den enda som kan hjälpa mig är en duktig akupunktör. Därför vänder jag mig till dig. Har ont från midjan och ner i bägge benen. Värken är fruktansvärd, kan ibland inte stå. Snälla, kan jag få en akuttid?
Vänliga hälsningar
Ingela
------------------
Lei Wang!
Ett stort innerligt Tack till Lei Wang för all hjälp jag fått. Var i dålig kondition när jag kom hit i våras, med så många jobbiga symptom, som funnits där under ett antal år. Jag känner stor förundran över att dessa kraftfulla behandlingar kunnat återställa hälsan på sätt som hittils skett. Jag beundrar Din kunskap, liksom Din vänlighet och fina sätt att möta Dina patienter.
Britt-Marie
-------------
Friskast och starkast växer sig de plantor som fått del av en god trädgårdsmästares omvårdnad.
Tack till Lei Wang från Britt-Marie
----------------
Bästa Lei Wang,
Efter en kort tids akupunkturbehandlingar hos Dig , fungerade min cykel igen och jag blev gravid i mars - 07! Vårt efterlängtade barn beräknas komma i slutet av november - 07!
TACK!
Önskar Dig all fortsatt lycka & framgång
Katja & Michael
-----------------
Hej Lei!
Tack för att du kunde behandla Jim så fort. Han blev mycket bättre direkt och helt frisk,ok, efter 3 dagar.
Varma hälsningar
Anneli + Jim
------------------
Efter många års problem med susningar i vänster öra och trög och svullen mage, har jag redan nu efter första behandlingen med akupunktur och örter blivit mycket bättre. Har också haft problem under många år med tät näsa som gjort det svårt att periodvis kunna andas genom näsan. Remiss är redan skickad till öron – näsa – hals-mottagningen till sjukvården i Göteborg. Men efter första behandlingen hos Lei Wang kan jag andas normalt genom näsan igen.
Ann-Kristin
--------------
Efter många rundor i den vanliga vården utan resultat, blev jag rekommenderad dr. Lei Wang. Det tog inte många behandlingar innan man märkte avsevärd skillnad. Har fått massor av nya insikter och lärdomar. Tack Lei !!
Martin
---------------
Tack Lei ! Alma kom för drygt ett år sedan, stark och vacker. Två veckor efter min 43:årsdag.
Magdalena
--------------
Bästa Lei Wang Jag hade nästan gett upp hoppet då jag kom till Dig och redan Efter ett par behandlingar började mitt problem försvinna. Nu väntar jag och sambon barn, tack vare din behandling blev det möjligt! Hjärtinnerligt Tack! Vår 1:a som beräknas födas i November 2007. Allt Gott till Dig!
K & M.
------------
Lei! Tack för att du både behandlat och gett mig stöd och hopp under en mycket svår tid i mitt liv. När jag kom till dig för 1½ år sedan, var hela jag i en stor obalans. Jag hade ett diskbråck i nacken och svåra muskel-kramper i min skuldra. Det har blivit mycket bättre nu, trots ett par bakslag. Jag äter inte tabletter varje dag längre. Tack Lei för att du ger mig hopp! Hoppas du får en riktigt fin och skön sommar. Ta hand om dig och din familj!
Patricia
---------------
Jag har länge velat berätta om min mors blindtarmsinflammation.
Hon var gammal, skulle opereras akut och var mycket rädd. Jag frågade Lei strax innan vi skulle till sjukhuset om vi kunde behandla med akupunktur? Och inte operera. Vi kan försöka sa Lei. Efter 3 dagars behandling var smärtan borta. Efter en vecka, ingen inflammation. Efter 2 veckors behandling hade även blodtrycket gått ner.
Alexandra
----------------
Jag kan berätta att jag fått akupunktur för min dåliga mage och mitt höga blodtryck hos Lei. Genom Guds välsignelse och Leis omvårdnad är min mage i det närmaste bra och blodtrycket mycket bättre.
Jan
---------------
Vår flicka Sointu 10 år har i många år haft astmatisk hosta och svåra allergiska utslag i arm och knäveck. Vi har nu varit här hos Lei i ca 9 månaders tid för behandling med akupunktur och genom ändrade kostvanor är nu Sointu frisk. Hon slipper kortisonsalvor och astma- medicin och hon sover gott om nätterna. Den astmatiska hostan försvann redan efter 4 ggrs behandling och har inte återkommit.
Vi är tacksamma.
Med vänlig hälsning Ludmilla
-----------------
Fastän jag blir stucken med vassa nålar återkommer jag självmant rätt ofta som en frisk person. Det gör mej innerligt tacksam
Ett stort varmt TACK!
Margareta
-------------------
Tackar av hela mitt hjärta för god behandling av rygg och mage. Känner mig så bra nu.
Brita
-------------
Tack Lei för behandling av 3 av mina barn. Maja är bra i magen efter en massa års besvär. Rest till Kina, frisk och glad för 1 års studier. Martin också som fått hjälp med magen är piggare. Det känns tryggt att Lei finns som hjälp i nöden. Du är en STJÄRNA.
Regina
---------------
Blev rekommenderad av en bekant att gå till Lei. Hade en rejäl bronkit och andningssvårigheter och en hemsk hosta. Redan vid första behandlingen kände jag hur det släppte och kunde börja djupandas. Är nu så gott som bra men fortsätter att gå på behandlingar då jag känner att kroppen mår bra av det. Är mycket tacksam att ha fått möjligheten till tillfrisknande.
Tack Lei för att du finns!
Ylva
------------------
Blev hjälpt med akupunktur här i samband med provrörsbefruktning för 5 år sedan . Gjorde 2 försök utan Lei, tredje med Leis hjälp, då tog provrörsförsöket och vi fick ett efterlängtat barn!
Tack Lei för hjälpen med min bihåleinflammation. Symptomen var helt borta 2 dagar efter en behandling.
Med hälsningar, Ninni
---------------
Jag får tacka Lei för att jag fått mina sömnnätter tillbaka. Från att ha sovit mellan 2 - 3 tim. per natt, sover jag nu 6 till 7 timmar. Livskvaliteten har därför höjts åtskilligt.
Tack för denna gåva.
Kenneth
------------
Hej Lei Wang!
Tack för hjälpen med behandlingen. Vilgot föddes den 10e oktober.
Vänliga hälsningar
Dominique
-----------------
Kära Lei, min nervösa mage har lugnat ner sig efter många behandlingar hos dig och jag är så tacksam för det. Känner mig mer trygg igen.
Vera
--------------
Kom på detta när min mor berättade att hon hade varit hos dig, så jag skriver detta hos henne direkt! "Har länge haft problem med riklig och oregelbunden menstruation. Läkaren ville operera bort livmoder och äggstockar men jag föredrog att konsultera Lei Wang istället. Efter 2-3 behandlingar började det märkas en klar förbättring och efter ytterligare några behandlingar var mensen helt normal, humöret och orken klart bättre!"
Marita
-----------------
Jag vill rikta ett stort tack till Lei Wang för att hon har hjälpt mig med att komma till rätta med mina svårigheter att slappna av och finna åter till mig själv. Min fars död och flera stressande situationer inom skola och arbetsliv gjorde att jag fick mycket svårt att slappna av, smärtor i bröstet och att jag ibland t o m skakade av spänning. När jag besökte traditionella läkare var lugnande tabletter det enda som jag blev ordinerad. Redan efter tre gånger märkte jag klara förbättringar och är idag så gott som symptomfri. Akupunktur har hjälpt mig att slappna av och återfå lugnet och harmonin i själen även i tider som är ganska stressfyllda.
Alex