Lei Wang

Lei Wang tog sin examen i Traditionell Chinese Medicine vid Beijing TCM Academy i Kina 1983 efter 5 års studier. I denna kurs ingick även västerländsk medicin. Efter examen arbetade Lei på Dong Zhi Men TCM sjukhusets akupunkturavdelning under ett par år för att sedan undervisa i akupunktur vid Beijing TCM Academy. Under sin tid som lärare arbetade hon parallellt på Beijing TCM Academys mottagning med akupunktur och kinesiskt örtte. 

1991 flyttade Lei till Sverige och har en egen akupunkturmottagning i Göteborg. Hon har under åren behandlat många människor för deras problem med stor framgång. Hennes drivkraft ligger i att förmedla den kinesiska läkekonstens helhetstänkande och kraften att läka vår kropp på en naturlig väg. Idag håller hon webbkurser för att kunna dela med sig av sina kunskaper till så många som möjligt. 

I Sverige har hon även undervisat vid Yang Ming Acupuncture Academy i Stockholm, skolan för helhetsterapi i Sverige, Biatapi Academin i Göteborg och Natura Medica Academy i Norge. Lei har även haft kurser och föreläsningar inom hälsoförebyggande kinesisk läkekonst för allmänheten, organisationer, företag och på skolor, både i Sverige och utomlands.

meditation

Meditation är min största hobby. Jag började att träna taiji i 1979. Från 1984, tränade jag många olika Qi Gong med olika mästare. Jag har tränat Falun Gong sedan 1994. Min hälsa blev mycket bättre och det ger mig så mycket glädje.Jag vill dela med dig.Du är välkommen att prova på Falun Gong kl.18.15 varje onsdag i min mottagning. Det är gratis. För mer information gå in på www.falundafa.org
FRÅGOR & SVAR 

Sticker du dig själv?

Svar: Ja, jag behandlar mig själv med nålar när det behövs. När jag hade lärt mig kinesisk akupunktur prövade jag först på mig själv. Sedan prövade jag på min mor. Och det fungerade bra på en gång. 

Är man som patient försäkrad?

Svar: Ja. 

Är Lei Wang ansluten till försäkringskassan?

Svar: Nej, praktiken är privat och är ej ansluten till försäkringskassan. 

Använder du engångsnålar?

Svar: Ja, jag följer Socialstyrelsens hygienkrav om engångsnålar. 

Hur kan vi aktivt stärka vårt immunsystem?

Svar: Läs denna artikel med tips om hur vi kan stärka vårt immunsystem. 

Vad har nässlor för positiva egenskaper som kan förbättra vår hälsa?

Svar: Läs detta dokument om nässlor och dess positiva egenskaper samt några tips på hur man kan tillaga nässlor.